Profielwerkstuk

Gebruik het zoekveld om direct te zoeken in de opdrachten bank. Je kunt ook zoeken binnen een sector. Selecteer daarvoor de betreffende sector uit de dropdown lijst. Je kunt ook door de opdrachten browsen. Kies daarvoor een sector uit onderstaande lijst.

Onderwijs sectoren

Opdrachten overzicht

Zoek in         naar        

Opleiding Helicon: Bloem, Groen en Styling , Helicon MBO Den Bosch

 • Groen
 • 7 x 2 uur
 • 14.00 - 16.00 uur, Helicon MBO Den Bosch
 •  

Veel meer dan bloemschikken alleen
Als toekomstig bloemist leer je de mooiste boeketten, bloemwerken en groendecoraties maken. Maar de opleiding Bloem, groen en styling is meer dan bloemschikken alleen. Styling, vormgeving, presenteren, etaleren en fotograferen zijn ook belangrijke vaardigheden die je gaat leren. Een bloemenwinkel moet namelijk ook mooi ingericht zijn, een aansprekende etalage hebben en een website vol mooi gefotografeerd bloemwerk.

Klik hier voor opleidingsinformatie Opleiding Bloem, Groen en StylingOpleiding Helicon: Milieu-onderzoeker, Milieu-inspecteur (natuur, milieu, biologie)

 • Groen
 • 7 x 2 uur
 • 14.00 - 16.00 uur, Helicon MBO Den Bosch
 •  

Voor alle wereldverbeteraars

Je vindt biologie, natuurkunde en scheikunde leuk en wilt de wereld om je heen beter begrijpen. Je bent ervan overtuigd dat we samen goed voor onze omgeving moeten zorgen. Je bent nieuwsgierig naar de natuur en gaat daarin graag dingen meten, uitzoeken en opzoeken. Tijdens de 7 weken dat je bij Helicon MBO Den Bosch op bezoek bent, maak je kennis met niet 1 maar 2 milieu- opleidingen, Onderzoeker natuur en milieu en Milieu-inspecteur. Des te meer kans dat je erachter komt wat je wel en niet leuk vindt aan een opleiding!

Klik hier voor opleidingsinformatie Opleiding Milieu-onderzoeker, Milieu-inspecteur (natuur, milieu, biologie)Opleiding Helicon: Dier en ondernemen / Dierenartsassistent (Paraveterinair)

 • Groen
 •  

Dierenliefhebbers opgelet!

Je maakt kennis met de niveau 4 dieropleidingen van Helicon MBO Den Bosch: Dier en ondernemen en Dierenartsassistent (Paraveterinair). 

Met Dier en ondernemen leer je alles over dierverzorging, schoonmaak en onderhoud van dierenverblijven, voortplanting, voeding en dierengedrag. Als toekomstig bedrijfsleider is het ook belangrijk om te leren over ondernemen.

Met Dierenartsassistent (paraveterinair) leer je hoe je laboratoriumonderzoek doet, de dierenarts assisteert bij operaties of geboortes maar ook hoe je de patiëntenadministratie bijhoudt en met klanten omgaat. Jouw aandacht gaat uit naar de dieren, maar je verliest ook de eigenaren niet uit het oog.Opleiding Helicon: Voeding - Voeding en Kwaliteit/ Voeding en Techniek/ Voeding en Welzijn, Helicon MBO Den Bosch

 • Groen
 • 7 x 2 uur
 • 14.00 - 16.00 uur, Helicon MBO Den Bosch
 •  

Foodies gezocht!

Bedenk jij de nieuwste chocoladereep, onderzoek je voedselveiligheid in het laboratorium of wil je mensen helpen bij voedingskeuzes? Voor al dit soort beroepen en richtingen heeft Helicon MBO Den Bosch een opleiding voor jou! Tijdens het profielwerkstuk leer je drie voedingsopleidingen kennen. We gaan aan de slag met het bedenken, maken en controleren van voeding en staan ook stil bij verkoop en voedingsadvies. 

Klik hier voor opleidingsinformatie Opleiding: Voeding, Voeding en Kwaliteit/ Voeding en Techniek/ Voeding en WelzijnEinstein4All is a Leonardo - Transfer of Innovation project
Einstein4All is initiated by Municipality of 's-Hertogenbosch
            Einstein4All is developed by Koning Willem I College
            Website by Interactive Studios